Θεόφιλος Γ. Γεωργακάκος
  • Greek
  • English
Εξοπλισμός
Advertisement
Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter, για να λαμβάνετε τα νέα της εταιρίας μας!


Hits Counter

Προφίλ Εταιρίας PDF Εκτύπωση E-mail
Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΣ - GREXPO SYSTEM ιδρύθηκε το 2006 από τον ΘΕΟΦΙΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟ, Μηχανολόγο/Μηχανικό και δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού Εκθέσεων και Συνεδρίων.

Σ’έναν κόσμο που αναπτύσσεται με αλματώδεις ρυθμούς, τα συνέδρια και οι επαγγελματικές συναντήσεις, απότελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εμπορικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής επικοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος και στην χώρα μας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της εικόνας της Ελληνικής Συνεδριακής Αγοράς, ώστε να καταστεί η Ελλάδα πόλος έλξης Συνεδρίων-Εκθέσεων διεθνώς.

Η ίδρυση της εταιρείας μας ήταν το φυσικό αποτέλεσμα μιας πολύχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο
των παγκοσμίων και πανελλήνιων εκθέσεων και συνεδρίων. Γνωρίζοντας σε βάθος το σκέλος "οργάνωση-στήσιμο” Συνεδρίων-Εκθέσεων, επεκτείνουμε την προσπάθειά μας και στο σκέλος “εξοπλισμός υλικού”, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του Συνεδριακού και εκθεσιακού προϊόντος.

Παρακολουθώντας από κοντά όλες τις σύγχρονες τάσεις Marketing-προβολής σύγχρονου design που επικρατούν διεθνώς, έχουμε εξασφαλίσει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά, που συνεχώς ανανεώνεται και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τον αναγκαίο λειτουργικό εξοπλισμό του περιπτέρου σας, της έκθε-
σης ή του Συνεδρίου, που αφορά τον κλάδο σας, τον επαγγελματικό χώρο ή το επιστημονικό ενδιαφέρον σας.

Γνωρίζουμε από “πρώτο χέρι”, όλους τους χώρους που φιλοξενούν τη διοργάνωση Εκθέσεων-Συνεδρίων, δίνοντας σας έτσι τις συμβουλές μας για την καλύτερη εμφάνισή σας και τον σωστό συνδυασμό των προϊόντων μας, που “δένουν” αρμονικά με το χώρο και σίγουρα θα εξασφαλίσουν την επιτυχία ενός σημαντικού μέρους της επαγγελματικής σας προσπάθειας.

Η γνώση του αντικειμένου, οι απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την ποιότητά
τους, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας, είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας.

Είμαστε σίγουροι πως σε μας θα βρείτε έναν πολύτιμο σύμβουλο και συνεργάτη για την επίτευξη των στόχων σας.

Με εκτίμηση,
Θεόφιλος Γεωργίου Γεωργακάκος
 
By Provoli Graphic Arts